close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  FORAJ ORIZONTAL PRIN PERCUTIE

  FORAJ ORIZONTAL PRIN PERCUTIE

  FORAJ ORIZONTAL PRIN PERCUTIE (Subtraversari prin percutie)

  Tehnologia de foraj dirijat de subtraversare se bazeaza pe avansarea în teren, prin percutie sau foraj dirijat, a tubulaturii din otel sau PVC (conducte si tevi de apa, gaz si canalizare sau tevile de protectie ale acestora). Actionarea echipamentului se realizeaza pneumatic in cazul tehnologiei Essig Push sau hidraulic in cazul tehnologiei de foraj dirijat. Procedeele de subtraversare prin percutie si foraj dirijat se utilizeaza pentru pozarea  conductelor  si a tevilor de apa, gaz metan, canalizare sau  a  tuburilor protectoare pentru aceste conducte si tevi, cu diametre  cuprinse  intre  75 si<1.100 mm, pe sub teransamente feroviare, platforma liniilor din statii si triaje, C.F.,drumuri nationale  si  judetene, depouri tramvai, incinte, canale de irigatie,  aeroporturi, reparatii  de  poduri si altele.

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.