close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  descopera-ne!

  Despre noi

  Eurosky, firma de executie foraje orizontale dirijate in Mures

  descopera-ne!

  Despre noi

  Eurosky, firma de executie foraje orizontale dirijate in Mures

  pe scurt despre noi

  Organizare

  EUROSKY S.R.L., este condusa de Administratorul Dl. BOTA Ioan-Sorin, care stabileste periodic politica economica si comerciala a societatii si decide in problemele majore privitoare la existenta si viitorul ei.
  Administratorul asigura in mod nemijlocit, conducerea si coordonarea tuturor activitatilor pentru realizarea obiectelor de activitate conform cerintelor legale si de calitate .
  In cadrul SC EUROSKY S.R.L, administratorul societatii, care reprezinta societatea in relatiile cu persoanele juridice si fizice.
  Conducerea operativa este asigurata de catre: Administrator: BOTA Ioan-Sorin.

  Ne dezvoltam mereu

  Principalele domenii de activitate

  • SUBTRAVERSARI–foraj orizontal prin percutie (cai ferate, drumuri, platforme industriale, riuri, etc.),utilizand tehnologia Essig-Push
  • FORAJ ORIZONTAL DIRIJAT subtraversari (cai ferate, drumuri, platforme industriale, rauri , decolmatari si curatiri canalizari)
  • CAROTARI BETON – Gauriri, taieri si demolari controlate de structuri din beton armat, utilizand tehnologiile BOART LONGYEAR

  Societatea noastra a introdus tehnologia forajului orizontal dirijat(FOD/HDD)  si a executat, incepand din anul 2002, numeroase lucrari de subtraversare de cai ferate, drumuri nationale si judetene, cursuri de apa si obiective industriale pentru diversi beneficiari, multi dintre acestia devenind colaboratori permanenti ai SC EUROSKY SRL.

  Performanta utilajelor şi echipamentelor utilizate, calificarea personalului precum şi experienta acumulata în timp, recomanda activitatea societatii noastre, definita şi în deplinita efectiv planificat si sistematic, în conformitate cu Legea nr. 10/1995, cu cerintele regulamentelor ce completeaza legea, a standardelor SR EN ISO 9001 :2015, SR EN ISO 14001 :2015, SR ISO45001 :2018, privind calitatea, mediul si securitatea si sanatatea in munca, la nivelul impus de legislatie, proiecte, caiete de sarcini, standarde, normative si a contractelor încheiate sau a oricaror altor conventii legate de executia lucrarilor.

  • Verificarea calitatii produselor/serviciilor este stabilita prin specificatiile tehnice avizate de CNCF CFR si Specificatiile tehnice stabilesc tipul de controale, verificari si inspectii, periodicitatea acestora, responsabilitatile, criteriile de acceptare si metodele de control. Societatea planifica si asigura un controlul intern si extern pentru realizarea produsului, prin proceduri proprii, de la aprovizionarea materialelor, pe fluxul tehnologic, depozitarea produsului realizat, la livrare, pâna la post utilizare, conform conditiilor stabilite prin contract. Inspectiile  si încercarile pentru verificarea conformitatii  produsului/serviciului, cand este cazul, se fac de catre laboratoare atestate de AFER stabilite de comun acord cu beneficiarii, prin contract si programul de verificare si inspectie aprobat de beneficiari.
  • Verificarile si inspectiile proceselor se fac conform prevederilor din specificatiile tehnice pentru serviciu/produs sau prin contract.
  • Sesizarile si reclamatiile sunt înregistrate, analizate si solutionate conform procedurii “Tratarea sesizarilor si reclamatiilor”

  Pentru realizarea obiectivelor de  politica si strategie ale societatii privind asigurarea calitatii, precum si pentru  mentinerea calitatii la standardele in vigoare, societatea a   implementat  un sistem  de management integrat (calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala),conform standardelor privind aceste cerinte.

              Societatea este preocupata pentru instruirea personalului de executie si control. In activitatea pentru identificarea/stabilirea necesarului de instruire a personalului, planificarea, implementarea si urmarirea realizarii programelor de instruire, precum si evidenta acestor activitati sunt implicate in principal, conducerea societatii si compartimentul Asigurarea calitatii.

  Pentru lucrarile de subtraversare  cai ferate, solicitam viza anuala a autorizatiei de furnizor feroviar se realizeaza in baza specificatiei tehnice aprobata de CFR si avizata de AFER, intocmite tinand cont de reglementarile legale aplicabile la CFR in domeniul de utilizare a serviciului,documentele de referinta aferente realizarii procesului, punerii in opera a acestuia si de reglementarile specifice la CFR privind securitatea si sanatatea in munca,precum si siguranta circulatiei.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.